Dirigent Gerben Kuisselbrink: We zijn erg trots om aan te mogen kondigen dat wij in Gerben Kruisselbrink onze nieuwe dirigent hebben gevonden! Deze topper uit de Achterhoek brengt een bak ervaring met zich mee en heeft in ons een nieuwe uitdaging gevonden. De eerste repetitie samen zit er inmiddels op en we weten zeker dat we met elkaar een mooie toekomst tegemoet gaan. Nieuwsgierig geworden? Check zijn website voor meer informatie!

 

 

 

Onze voorzitter Stèphan is in 1988 geboren en is in 2007 voor zijn studie Geneeskunde vanaf de schone Veluwe naar Nijmegen verhuisd. Hij heeft zijn muzikale talent eerst botgevierd in een drumband en heeft daarna een aantal grote rollen vertolkt in musicals bij amateurgezelschappen. Bij deze verschillende gezelschappen heeft hij zijn zangervaring opgedaan. Een aantal leden van At Random spotten hem tijdens een voorstelling en zo hebben ze hem in september 2011 het koor weten binnen te slepen. Dit intieme koor vormde voor deze tenor dan ook een nieuwe uitdaging. Na zijn afstuderen is hij gestart met de opleiding tot kinder- en jeugdpsychiater.

 

 

 

 

Mirjam is in 1984 geboren in Nijmegen, getogen in Brabant en zodra het kon weer teruggekeerd naar Nijmegen om Geneeskunde te studeren. Inmiddels is ze werkzaam als huisarts, en hoe druk het werk en de opvoeding van haar drie kinderen ook is, de repetities op dinsdagavond zullen er niet voor wijken. Met haar muzikaliteit en ritmegevoel is ze een steunpunt voor haar stemgenoten. Tevens zorgt zij ervoor dat praktische zaken goed geregeld worden als secretaris van het bestuur.

 

 

 

 

Jolien, geboren in 1991 in Oldenzaal en momenteel wonend in Zeeland, heeft zich in 2016 At Random aangesloten. Ze beschikt over veel ervaring op muzikaal gebied als docent muziek en zelfs als dirigente van een eigen koor. Jolien neemt bij At Random als sopraan de hoogste tonen voor haar rekening. In haar vrije tijd doet ze aan waterpolo en participeert ze in de een na de andere triatlon. Verder steekt ze natuurlijk al haar vrije tijd in het oefenen voor At Random.

 

 

 

 

Ilse is geboren in 1985 in het verre Rotterdam, waar zij al op jonge leeftijd naar een kinderkoor werd verbannen, omdat zij iedereen gek maakte met haar kinderen-voor-kinderen-covers. Op latere leeftijd is haar zangcarrière voortgezet op de jeugdtheaterschool, de schoolband en tijdens een van haar vele studies in Utrecht bij kamerkoor Lamusa, waar ze 6 jaar zou blijven. Uiteindelijk heeft ze naast het zingen haar passie gevonden in de psychologie en is ze voor een baan in deze tak verhuisd naar het prachtige Nijmegen. In 2014 heeft Ilse zich als mezzosopraan aangesloten bij At Random.

 

 

 

 

David is geboren in 1984 in het Duitse Keulen en voor de studie psychologie in 2007 neergestreken in Nijmegen. Na het afstuderen in 2013 is hij, inmiddels als GZ-psycholoog gaan werken in een psychologenpraktijk in Venlo. In zijn vrije tijd volleybalt David in het Nijmeegse Pegasus, tuiniert hij vrolijk in zijn moestuin   en is hij veel met muziek bezig (LP’s verzamelen / afspelen; gitaar spelen ). Bij At Random is hij sinds 2014 verantwoordelijk voor de allerlaagste noten, de doem-doem-doems en de dam-chap-dadam-chaps. Kort gezegd: David is onze basis.

 

 

 

Kim is in 1987 geboren in het prachtige Brabant. En woont na een kort verblijf in Nijmegen inmiddels in Zevenaar. Ze heeft veel zangervaring in verschillende koren en was mede-oprichter van Popkoorn, een popkoor uit Nuenen. Het liefst zingt ze de lagere partijen maar bij At Random ziet ze het ook juist als een uitdaging om haar bereik te vergroten.

 

 

 

 

Tessa, geboren in 1991 in Utrecht, is op haar 18e naar Nijmegen gekomen voor een studie wiskunde. Als kind leerde ze saxofoon te spelen en na haar afstuderen ondervond ze bij een aantal (studenten)koren dat je ook zonder instrument prima muziek kan maken. Sinds 2018 zingt ze bij At Random als alt. In het dagelijks leven werkt ze aan optimalisatie van spoordienstregelingen en andere planningen. Naast zingen houdt ze van creatieve activiteiten zoals edelsmeden.

 

 

 

Ron zingt sinds november 2016 mee als de bas of tenor en woont in het mooie Bottendaal. Hij studeert muziektherapie en bepaalde bronnen vermelden dat hij in zijn vrije tijd bij een Zweeds inrichtingshuis werkt… Sinds het stedelijk Jeugdkoor in Breda heeft Ron niet meer gezongen, maar nu laat hij zich weer helemaal gaan op de dinsdagavond. We zijn Ron dankbaar voor zijn toevoeging van wat chaos en gezelligheid aan onze groep.